a
Contact Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cing elit. Curabitur venenatis, nisl in bib endum commodo, sapien justo cursus urna.

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin +49 30 240 414 20 office@baro.com
Working
Monday
9:00 - 24:00
Tuesday
9:00 - 24:00
Wednesday
CLOSED
Thursday
9:00 - 24:00
Friday
9:00 - 02:00
Saturday
9:00 - 02:00
Sunday
9:00 - 02:00
Follow Us
+47 94006024
BORD@NO1SPORTSBAR.NO

Velkommen til No.1 Sportsbar!

No.1 Sportsbar er Arendals sportsbar, og ligger på Langbryggen midt i sentrum. Kjøkkenet har spesialisert seg i kvalitetsburgers, og vi kverner selv kjøttet hos oss. Slik får vi topp-kvalitet og den rette konsistens! Vi har også pizza, biff, salater og mye mer på den varierte menyen… men burgerne er vi spesielt stolte av!

Vi har et stort utvalg av drikke, og hjelper gjerne med å finne det rette for deg. Kanskje du har lyst på å prøve noe nytt? De mange skjermene viser sport fra tidlig til sent. Vi prioriterer alltid livesport, men viser gjerne repriser også. I tillegg har vi aktiviteter som shuffleboard, Bullshooter dart og en pokermaskin.

Velkommen til No.1 Sportsbar!

BURGERS!

No.1 Sportsbar er kjent for fantastiske burgers! Vi kverner selv kjøttet og tilsetter bare salt og pepper. Slik oppnår vi den beste smak og konsistens!

Du kan også nyte andre retter hos oss! På menyen finner du noe for enhver smak, og vi har i tillegg ofte tilbud på forskjellige retter.
Klikk her for å se hele menyen.

Et sted man kan prate!

På No.1 Sportbar blir bakgrunnsmusikken holdt på et nivå,
som gjør det mulig å snakke sammen.

Selvfølgelig blir det stemning under forskjellige sportssendinger, som eksempelvis Premier league og diverse mesterskap, men ellers holder vi volumet relativt lavt hos oss.

v
c
Egenkvernet kjøtt

Vi kverner selv burger-kjøttet av kvalitetsstykker på No.1 Sportsbar! Slik oppnår vi den beste smak og konsistens!

i
Stort utvalg

No.1 Sportbar har et stort utvalg av drikke fra inn og utland. En god blanding av lokale og store internasjonale merker.

u
Kjøtt

No.1 Sportsbar får levert kjøtt av byens lokale kjøttmann. Kvaliteten er i topp, og samtidig støtter vi lokale bedrifter.

y
Vegetar

No.1 Sportsbar er en burger restaurant, men vi har også vegetarretter på menyen! Se menyen her på hjemmesiden.

MANGE SKJERMER!

På No.1 Sportsbar har vi 12 skjermer, og vi kan vise 3 forskjellige sportssendinger av gangen. Hver mandag lager vi ukens sendeplan, og poster den på facebooksiden, som du finner via linket herunder. Vi tar gjerne imot ønsker om sendinger, og vil forsøke å flette dette inn i programmet, hvis du sender en melding til oss.

Lønnings-fredag

Det er populært for bedrifter og ansatte å invitere til «lønningspils» på No.1 Sportsbar. Vi tilbyr en egen tilpasset meny med gode tilbud på burger og drikke, og dere kan i tillegg spille gratis shuffleboard et par timer. Dartmaskinen blir også mye brukt av bedrifter som besøker oss. Ta kontakt med oss idag på bord@no1sportsbar.no eller 94006024.

testimonials image
c

Good Burgers and great location! This place has very good burgers and are perfect at both day and night. Evening sun by the water. Good service! Check it out! ??

SebKrist (tripadvisor)
c

Sørlandet beste burgere! Ingen over, ingen ved siden!

Bjørn-Gunnar H. (facebook)

Great food! I ordered a rib steak and the serving was so huge, i think it is good for 3 persons.hehe.. they have good selection of beers..good place for hanging out..

Raymond A. (facebook)